Victòria treballada del Mataró Parc Boet

Els mataronins fan un gran darrer quart i guanyen a La Bisbal

AE BOET

Nou triomf del Mataró Parc Boet, que després de l’ensopegada a la pista del líder la setmana passada, va fer un partit molt seriós i va guanyar a la pista del Sol Gironès La Bisbal. Després d'un matx molt igualat, els taronges van fer un brillant darrer quart i es van emportar la victòria 66-76.

Després d’un primer quart molt igualat que va acabar amb empat a 21, en el segon període el Boet va poder agafar un petit avantatge per marxar al descans 36-40. Però els gironins, que lluiten per no baixar, no es van rendir i van empatar el partit a 50 al final del tercer quart. En els cinc primers minuts de l’últim quart el Boet va acabar amb la resistència local i amb un parcial de 6-15 va encarrilar la victòria.

Després d'aquest triomf i de la derrota del Vic, el Boet recupera la quarta plaça i torna a estar en llocs de fases d'ascens a Lliga EBA.

SOL GIRONÈS LA BISBAL - MATARÓ PARC BOET 66-76

BOET: Quim Franch (4), Marc Forcada (6), Sergi Homs (12), Carles Canals (10), David Viñas (15) cinc inicial; Marc Rubio (8), Carles Gómez (8), Marc Arnau (2), Pau Ruzafa (11).

MARCADOR: 21-21, 36-40, 50-50, 66-76.