Remuntada i victòria del Mataró Feimat a La Bisbal

Els grocs van guanyar 69-76 un partit que perdien quan faltaven quatre minuts

bA mASC-GRANOLLERSEl Mataró Feimat va sortir molt endollat per evitar sorpreses, tal com havia passat en les darreres sortides del conjunt groc. Amb un altíssim ritme de joc, ràpides transicions i amb molt encert, el Mataró es va emportar el primer parcial 19-25. Tot i això, el Bisbal va competir en el segon quart i va entrar en el partit gràcies a quatre triples i a les defenses alternatives (38-40). Però abans del descans els mataronins van tornar a imprimir un ritme endiablat per acabar la primera part guanyant de set (41-48).

A la represa el Mataró es va col·lapsar amb una cistella en nou minuts. Un parcial de 15-2 (56-52) feia somiar l'afició local quan només faltava un període. Seguia el col·lapse ofensiu visitant i l'intercanvi de cistelles mantenia molt viu el conjunt gironí. Va ser amb 66-65 i a quatre minuts del final quan l'ofici i la qualitat mataronina van decantar el partit. Un parcial de 3-10 en els darrers minuts va sentenciar l'enfrontament a favor de l'equip mataroní que continua tercer a la classificació.

SOL GIRONÈS LA BISBAL - MATARÓ FEIMAT 69-76

MATARÓ: Iker Guallar (5), Santi Serratacó (12), Jordi Costa (11), Nacho Ariño (14) i David Romero (19) cinc inicial; Martin Aguirrezabala (8), Sergi Ventura (1), Rafa Prats (6), Ferran Tardio, Amen Osayande, Traver.
MARCADOR: 19-25, 41-48, 56-52, 69-76.