El Platges de Mataró guanya a la pista del Barça

Un grandiós darrer quart dóna la victòria davant el líder

bAS FEM MATARÓ-BARÇA

El Platges de Mataró va donar la sorpresa de la jornada guanyant a la pista del fins ara líder de la categoria, el CBS Barça, un equip que fins ara només havia patit dues derrotes. Les mataronines van anar de menys a més, i tot i que van anar perdent bona part del partit, mai van defallir i finalment es van emportar la victòria.

En el primer quart el Barça va ser molt superior i es va imposar 21-13. En el darrer quart el Platges va demostrar que podia plantar cara al líder i que no li posaria les coses fàcils i al descans només perdia 35-29. En el tercer quart la igualtat fou màxima (11-11) i d'aquesta manera s’arribava al darrer quart amb tot obert. En el darrer període el Platges va fer tota una exhibició i amb un parcial de 8 a 21 es va emportar el triomf que li permet mantenir-se en cinquena posició.

CBS BARÇA - PLATGES MATARÓ 54-61

PLATGES: Maria Cordon (4), Teresa Gómez, Esther Murat (4), Carolina del Santo (15), Sheila Dixon (10) cinc inicial; Sara Fernández (8), Laia Rubio (3), Rania Hurtado (15), Sandra López (2).
MARCADOR: 21-13, 35-29, 46-40, 54-61.