Victòria convincent del Mataró Parc Boet

El conjunt taronja va derrotar 82-67 el Sant Cugat, un dels equips de la zona alta

BoetTriomf important del Mataró Parc Boet 82-67 a casa davant el Sant Cugat, un dels equips que està cridat a lluitar fins al final per jugar les fases d’ascens. Els mataronins, que han començat la lliga de manera molt irregular, van recuperant efectius després de la plaga de lesions i aquesta victòria solvent davant un bon rival és el senyal que l’equip ha d’anar de menys a més.

Els taronges van fer una gran defensa que els va permetre córrer al contraatac i aconseguir cistelles fàcils. La superioritat mataronina sota taulells va ser determinant, dominant el rebot ofensiu els locals van anotar en segones accions i al descans guanyaven 44-31.

En el tercer quart, període on aquesta temporada l’equip taronja ha perdut molts partits, el conjunt mataroní es va mostrar molt seriós i amb un parcial de 18-11 va encarrilar la victòria. En el darrer quart el Boet es va deixar anar una mica en defensa, però la victòria mai va perillar. Destacar que a les files locals va debutar el júnior Xavier Miravall.

MATARÓ PARC BOET - UE SANT CUGAT 82-67

BOET: Quim Franch (2), Marc Forcada (12), Marc Hermoso (14), Marc Rubio (15) i Sergi Homs (18) cinc inicial; Carles Gómez (2), Xavier Miravall, Marc Arnau (8), Pau Ruzafa (8), Albert Llanos (5).
MARCADOR: 23-17, 44-31, 62-42, 82-67.