Derrota del Mataró Parc Boet

L’equip taronja, amb només 8 jugadors disponibles, va perdre 88-84 a la pista del CB Artés

Boet-Terrassa

Temporada molt irregular la que està fent el Mataró Parc Boet, que després de guanyar fa quinze dies a casa el Granollers, aquesta darrera jornada va perdre a la pista del CB Artés 88-84. Els mataronins van perdre davant un rival directe que amb aquest triomf s’alça fins a la quarta plaça, mentre que el conjunt mataroní, que té encara un partit pendent amb el Castellar (el cuer), baixa fins al dotzè lloc.

El Boet va viatjar amb només 8 jugadors i alguns d’ells encara s’estan recuperant de les seves lesions. I això davant d'un rival que sempre es fa fort a casa i que comptava amb 12 jugadors disponibles, va ser decisiu. Els taronges van estar dins del partit en tot moment i van acabar el tercer quart per sobre en el marcador, però en el darrer quart els taronges van notar el cansament, i tot i que en atac van rendir a un gran nivell, en defensa es va afluixar i l’Artés amb un parcial de 30-25 es va emportar el triomf.

CB ARTÉS - MATARÓ PARC BOET 88-84

MATARÓ PARC BOET: Pau Ruzafa (19), Marc Forcada (11), Albert Llanos (12), Marc Hermoso (14), Quim Franch (4) cinc inicial; Carles Gómez, Marc Arnau (7), Sergi Homs (17).
MARCADOR: 18-24, 46- 46, 58-59, 88-84.