Nova victòria del Mataró Feimat

El conjunt groc guanya a la pista del Círcol Catòlic de Badalona i porta tres de tres

Circol - UEM

Nou triomf del Mataró Feimat que després de tres jornades de lliga de Copa Catalunya compta tots els seus partits per victòries. Els mataronins aquesta setmana van guanyar 69-72 a la sempre complicada pista de La Plana del Círcol Catòlic de Badalona. Després d’aquesta valuosa victòria el Mataró encapçala la classificació empatat a punts amb el Sant Josep de Badalona i el Sant Cugat que també ho han guanyat tot.

El conjunt groc va haver de remuntar el 35-30 advers amb què es va arribar al descans. Els mataronins es van emportar el tercer període 18-25 i van arribar al darrer quart dos punts a dalt (53-55). En els últims deu minuts l’equip mataroní va jugar amb cap i va saber administrar el seu petit avantatge per aconseguir una nova victòria davant un Círcol que va lluitar fins al final.