L'Auto Net&Oil Boet busca la remuntada

Els mataronins que van perdre 60-63 a casa, hauran de remuntar aquests tres punts de desvantatge a Castellbisbal per jugar la final a 4

Boet - Castellbisbal

Aquest diumenge a les 19.30 hores l’Auto Net&Oil Boet Mataró juga a Castellbisbal el partit de tornada de la primera ronda de les fases d’ascens a Lliga EBA. Els mataronins que en el primer partit van perdre a casa 60-63, hauran de remuntar aquests tres punts de desavantatge a la pista del campió del grup 2 per classificar-se i jugar la final a 4 de Copa Catalunya.

Sense cap mena de dubte és tot un repte pel conjunt mataroní que ho tindrà molt complicat, però en el partit d’anada, ja es va veure que els taronges si juguen concentrats tindran les seves opcions. En el primer partit els mataronins van arribar a guanyar de 8 punts fins als darrers cinc minuts, però parcial de 3-14 en els darrers instants va condemnar a l’equip entrenat per Alberto Peña. Ara l’objectiu és ser constant tot el partit i jugar per primer cop a la història la final a 4 de Copa Catalunya.