Victòria a la pròrroga de l’Auto Net&Oil Boet

El conjunt mataroní va guanyar 99-104 a la pista del Vic en un partit que va ser tot un festival de joc ofensiu

Marc Rubio

L’Auto Net&Oil Boet Mataró es va emportar una valuosa victòria de la pista del Vic que li permet mantenir-se en tercera posició. Els taronges es van imposar a la pròrroga davant d'un equip que està lluitant per mantenir la categoria, però que va demostrar que té equip per aspirar a cotes més altes. La nota negativa de la jornada és que el Mollet també va guanyar i que per tant el Boet encara no té assegurada la tercera plaça. Els mataronins aquesta setmana hauran de guanyar el darrer partit de lliga a casa davant el Platges de Mataró per acabar tercers i evitar jugar a la primera ronda dels “play-off” davant el campió de l’altre grup.

Després d’una primera part força igualada que va acabar amb un ajustat 41-38 favorable als de casa, en el tercer quart, la defensa local va ofegar l’atac taronja i el Vic es va posar 13 punts a dalt (64-51). Però el Boet va reaccionar i amb un estratosfèric parcial de 20-33 en el quart període va forçar la pròrroga. En el temps extra els taronges, encapçalats per Marc Rubio, autor de 32 punts, van culminar la remuntada amb un parcial de 15-20.

CB VIC - AE BOET 99-104

BOET: Quim Franch (4), Sergi Homs (20), Albert Llanos (17), Marc Hermoso (13), Marc Rubio (32) cinc inicial; German Zapata (5), Marc Arnau (8), Marc Forcada, Jose MIranda (5), Joan Carceller.
MARCADOR: 21-19, 41-38, 64-51, 84-84, 99-104.