El Platges guanya el darrer partit com a local

El conjunt mataroní obté un triomf de prestigi després de superar a casa el segon classificat

Mataró_barberà

El masculí del Platges de Mataró va guanyar 72-63 al Barberà en el darrer partit de la temporada al Palau Josep Mora. Els mataronins es van imposar al segon classificat que ja no s’hi jugava res i que ja està esperant començar els “play-off” d’ascens a Lliga EBA. Ara el conjunt groc jugarà el darrer partit de la temporada a la pista del Boet, en un derbi trepidant on els grocs intentaran superar el seu gran rival ciutadà. En aquest matx el Platges no s’hi jugarà res, però els taronges, que ja tenen assegurades les fases, necessitaran la victòria per acabar tercers i no jugar davant del campió de l’altre grup en la primera ronda dels “play-off”.

En el primer quart els grocs, amb un gran encert en el tir i amb el domini del rebot, es van mostrar superiors i van acabar guanyant 23-14. Però en el segon període el Barberà va donar la rèplica i amb un parcial de 17-25 va fer que s’arribés al descans amb un ajustat 40-39 a favor del Platges.

A la segona part els mataronins, amb una gran defensa, van ofegar l’atac visitant que només va poder anotar 24 punts en els dos següents quarts. Els grocs van continuar molt fins de cara a cistella i amb els punts de Tardio, Romero i Ariño es van emportar la victòria.

PLATGES MATARÓ - CB BARBERÀ 72-63

PLATGES: Rafa Prats (5), Nacho Ariño (11), Ferran Tardio (12), Marc Coll (10), Eric Mañès (9) cinc inicial; Jordi Serra, Sergi Puig, Sergi Ventura (7), David Romero (13), David Viñas (5).
MARCADOR: 23-14, 40-39, 55-50, 72-63.