L’Auto Net&Oil Boet es retroba amb la victòria

Els mataronins remunten en el darrer quart i superen l’Artés 105-99 recuperant la quarta plaça

Marc Rubio

L’Auto Net&Oil Boet Mataró va trencar la ratxa de tres derrotes seguides superant a casa el CB Artés 105-99 en un matx on els atacs es van imposar a les defenses. Després d’aquesta victòria el conjunt mataroní se situa quart en llocs de fase d’ascens amb les mateixes victòries que el Mollet que és tercer.

Els mataronins, que per aquest partit van recuperar alguns dels lesionats de les darreres setmanes, van anar a remolc bona part del matx, els visitants amb un sensacional Portella, autor 45 de punts, van manar en el marcador fins ben entrat el darrer quart.

A la primera part la defensa mataronina no va existir i al descans el Boet perdia 48-60. En el tercer període els locals van millorar, però tot i això, l’Artés va continuar al davant en el marcador. En el darrer període Marc Rubio, germà del jugador de la NBA Ricki Rubio, es va posar l’equip a l'esquena anotant 15 punts (tres de tres en triples) i va liderar la remuntada dels taronges que van sumar una victòria clau per seguir optant a entrar a la fase d’ascens a Lliga EBA.