Triomf convincent del Platges

El conjunt mataroní va superar 88-73 el Castellar i es manté sisè a la classificació

mataró-castellarGran partit i important victòria del Platges de Mataró que va vèncer 88-73 a casa el CB Castellar en un matx on els mataronins van dominar de principi a fi. Amb un gran percentatge de tir i amb una bona defensa, recuperant fins a 17 pilotes, el conjunt groc va passar per sobre del Castellar i es manté en sisena posició a tres victòries dels llocs de fase d’ascens.

Després d’uns minuts inicials igualats, el Platges va començar a imposar el seu ritme de joc i va acabar el primer quart amb cinc punts d’avantatge (21-16). En el segon quart els grocs, a base de triples, van anar eixamplant diferències, i al final de la primera part tenien el partit controlat (47-35).

mataró-castellar

A la represa el Castellar va fer un intent de remuntada, però el conjunt mataroní va continuar estant molt encertat de cara a cistella i no va donar opcions als visitants. Del Platges hem de destacar l’actuació de David Romero que amb 24 punts va ser el màxim anotador del matx. Al final victòria clara del Platges que arriba amb la moral alta al complicat partit d’aquest cap de setmana, quan l’equip de Joan González visiti la pista del Masnou, líder de la categoria.

PLATGES MATARÓ - CB CASTELLAR 88-73

PLATGES: Rafa Prats (9), Nacho Ariño (12), David Romero (24), Ferran Tardio (8), Erci Mañés (13) cinc inicial; Jordi Serra, Sergi Puig (3), Sergi Ventura (3), Ibe Oji (4), Josep Tardio (2), Marc Coll, David Viñas (10).
MARCADOR: 21-16, 47-35, 67-55, 88-73.