El Platges planta cara però cau a Girona

Els mataronins que van anar guanyant bon part del matx van perdre 63-58 a la pista del Ceset

Mataro-Ceset

El Platges de Mataró va estar a punt de guanyar a una de les pistes més complicades de la categoria, la del Ceset de Girona, però després d’anar per davant en el marcador fins ben entrat el darrer quart, l’equip es va encallar en atac en els darrers minuts i va acabar cedint 63-58. Tot i aquesta derrota, el conjunt groc continua sisè a la classificació, però ara ja es troba a tres victòries de la quarta plaça que ocupa precisament el Ceset.

El matx va començar amb els gironins encertats des de la línia de tres i manant en el marcador en els primers minuts, però a mida que va córrer el rellotge la defensa mataronina es va ajustar i amb els punts del joc interior el Platges va acabar el primer quart guanyant 16-20. En el segon període els dos equips van estar molt més erràtics en atac, tot i això els mataronins van acabar el primer temps guanyant (31-32).

A la represa el partit va continuar amb la tònica del segon període, ritme anotador baix i amb un Platges mol seriós en defensa que mantenia a ratlla els locals que arribaven al darrer quart tres punts per sota (44-47). Restaven tres minuts pel final i el Platges guanyava de quatre (50-54), però dos triples consecutius dels locals van capgirar el marcador i van deixar tocat a l’equip groc. En els darrers instants de joc el Platges només va anotar quatre punts i va veure com s’escapava el triomf que tant a prop havia tingut durant tants minuts.

CESET GIRONA - PLATGES MATARÓ 63-58

PLATGES: Rafa Prats (5), Ibe Oji, David Romero (9), David Viñas (9), Èric Mañés (21) cinc inicial; Nacho Ariño (6), Ferran Tardio (1), Marc Coll (5), Sergi Puig.
MARCADOR: 16-20, 31-32, 44-47, 63-58.