L’Auto Net&Oil Boet s’emporta el derbi maresmenc

El conjunt taronja guanya a casa 79-71 l’Argentona i continua tercer

Boet-VIc

Triomf important el que va aconseguir dissabte passat a casa l’Auto Net&Oil Boet davant l’Argentona que permet a l’equip mataroní mantenir la tercera plaça. Els taronges es van emportar el derbi maresmenc 79-71 després d’un partit molt disputat que no es va resoldre fins al darrer quart. Tot i que els argentonins són vuitens a la classificació, hem de recordar que són un dels equips forts de la categoria i la temporada passada ja van disputar la fase d’ascens per pujar a Lliga EBA. Per tant, aquest triomf del Boet serveix per mantenir la tercera plaça i per allunyar un mica més un rival directe que després d’aquesta derrota té complicat repetir l’èxit de la campanya passada.

La primera part va ser força igualada amb els dos equips anotant amb facilitat i sense que cap dels dos pogués marxar en el marcador, tot i que el Boet gairebé sempre va anar per davant. A la represa el Boet va posar la directa i va anar eixamplant diferències, però quan semblava que els locals trencarien el partit, els argentonins van reaccionar i van acabar el tercer quart només cinc punts per sota (55-50). El darrer quart va ser un festival ofensiu de tots dos equips, però aquest intercanvi de cistelles va beneficiar a l'equip local que anava guanyant i que amb un parcial de 24-21 va certificar la tretzena victòria de la temporada.