El femení del Platges acaba cinquè i lluitarà per jugar la fase final

Triomf de les mataronines que van acabar la primera fase de Copa Catalunya guanyant a casa 56-40 el Reus Ploms

Mataro-SESE

El femení del Platges va guanyar a casa el Reus Ploms 56-40 en el darrer partit de la primera fase de la Copa Catalunya. Aquest matx era una final pel conjunt entrenat per Adrià Castejón, ja que tots dos equips arribaven al darrer partit empatats a victòries i estava en joc la cinquena plaça, la darrera que dóna accés a jugar la fase final i evitar disputar la fase de permanència.

Després d’una primera part molt igualada (28-26), a la represa el conjunt mataroní, amb una gran defensa, va aconseguir un parcial de 28-14 que donava el triomf i assegurava la cinquena plaça final. Brandi Thomas amb 14 punts i Teresa Gómez amb 13 van ser les jugadores més destacades del l’equip groc.

Després d’aquesta primera fase, Gramenet, Lima Horta, Sese, Cerdanyola i Platges Mataró jugaran la segona fase per aconseguir un lloc a la final a 4 juntament amb els cinc primers classificats de l’altre grup, Joventut Les Corts, Almeda, Barça CBS, Geieg i Viladecans.

PLATGES MATARÓ - REUS PLOMS 56-40

PLATGES: Cristina Marqués, Brandi Thomas (14), Núria Talavera (10), Teresa Gómez (13), Carol del Santo (8) cinc inicial; Laia Rubio, Helena Esteve, Gianna Woods (6), Laura Rovira (3), Bruna Vila (2), Sandra López, Esther Murat.
MARCADOR: 18-15, 28-26, 42-32, 56-40.