Primera victòria de l’any del masculí del Platges

El conjunt groc va superar 76-63 la Salle Manresa el dia que l’equip recuperava al capità Paco Hernández

mataro-manresa

El sènior masculí del Platges va aconseguir la primera victòria del 2015 després de superar, al Palau Josep Mora, i per 76-63 la Salle Manresa. La tornada del capità groc Paco Hernández, màxim anotador del Platges amb 18 punts, va ser decisiva perquè l’equip es retrobés amb el triomf.

La primera part va ser tot un festival dels grocs que al final del primer quart ja guanyaven 20-14. En el segon període amb un gran encert des de la línia de tres, el conjunt mataroní va anar engreixant el seu avantatge i al final de la primera part guanyava de 16 punts (44-28).

Però en el tercer quart el matx va canviar completament, la bona defensa groga del primer temps es va esfumar i els manresans amb un parcial de 15-26 van arribar al darrer quart amb opcions de capgirar la situació (59-54). Va ser un miratge, ja que ens els deu darrers minuts els grocs van tornar a mossegar en defensa, a recuperar pilotes i anotar al contraatac. Això, sumat a la gran tasca d’Hernández dins de la pintura, va fer que el Platges sumés l’anhelat primer triomf del 2015.

Després d’aquesta victòria el conjunt mataroní es col·loca sisè amb un balanç de 9 victòries i 9 derrotes i aquesta setmana visitarà la complicada pista del Ceset de Girona, cinquè classificat amb dues victòries més i que lluita per jugar la fase d’ascens a Lliga