Quarta victòria consecutiva del femení del Platges

Les mataronines van guanyar dilluns a la nit 39-47 a la pista del Grup Barna

Amataro-lleida

A diferència del sènior masculí, el femení del Platges ha guanyat tots els partits que ha disputat aquest 2015 i ara mateix jugaria la fase d’ascens. El conjunt mataroní va guanyar dilluns passat 39-47 a la pista del Grup Barna, un equip que encara tenia opcions d’evitar la fase de permanència si guanyava a les mataronines. Les grogues van sortir concentrades i es va emportar el primer 10-15, però en el segon període l’atac mataroní es va congelar i després d’un parcial de 17-7 el Barna va marxar al deacans guanyant (27--22).

En el tercer quart la defensa mataronina va deixar anotar només tres punts a les locals i al final del tercer quart la victòria ja estava encarrilada (30-38). En el darrer quart el Platges va controlar el matx i va acabar sumant una nova victòria.