La primera victòria del 2015 no arriba

Quarta derrota consecutiva del Platges de Mataró que va perdre 88-84 a la pista del CB Artés

Mataro-Artés

Quart partit de l’any i quarta derrota consecutiva del masculí del Platges de Mataró que encara no sap el que és guanyar aquest 2015. Dissabte passat el conjunt groc va fer un bon partit a la sempre complicada pista del CB Artés, però el triomf es va escapar en el darrer quart i l’equip entrenat per Joan González va caure per un ajustat 88-84. Després d’aquesta nova desfeta els mataronins baixen fins a la vuitena posició i veuen com els equips que lluiten per la permanència s’acosten perillosament.

El primer quart va ser força igualat, però els de casa van fer valer la seva superioritat sota el taulell per agafar un petit avantatge de cinc punts. En el segon quart el trident ofensiu groc format per Ariño, Viñas i Mañés va destrossar la defensa local i amb un parcial de 13-27, el Platges va marxar la descans guanyant de 9 punts (36-45).

Però a la represa l’Artés, amb un sensacional Portella autor de 28 punts, va començar a fer mal a la defensa mataronina, mentre que en atac el Platges cada cop estava més erràtic. Al final del tercer quart els grocs només guanyaven de dos punts (64-66), i ja en el darrer quart, l’equip local, empès pel seu públic, va donar la volta al marcador davant un Platges lluitador que va acabar caient.

CB ARTÉS - PLATGES MATARÓ 88-84

PLATGES: Rafa Prats, Nacho Ariño (17), Ferran Tardio (2), Conrad Varela (6), Eric Mañés (22) cinc inicial; Sergi Puig (2), Ibe Oji (4), Marc Coll (8), David Viñas (23).
MARCADOR: 23-18, 36-45, 64-66, 88-84.