Segona victòria consecutiva del Boet fora de casa

L' Auto Net&Oil va guanyar 67-72 a la pista del Granollers i es manté en llocs de fases d'ascens

Boet-VIc

Segon triomf consecutiu fora de casa de l’Auto Net&Oil Boet Mataró que aquesta setmana va guanyar 67-72 a la pista del Granollers, un dels equips que lluita per sortir de la zona baixa de la taula i que havia guanyat 6 dels darrers 8 partits que havia disputat. Els mataronins es van topar amb un rival molt combatiu i lluitador que no es va rendir mai i que va vendre molt cara la victòria.

El partit va estar marcat per les grans defenses que van fer tots dos equips i es va arribar als darrers minuts del matx amb tot per decidir. En el darrer minut del joc reglamentari el Boet guanyava de cinc punts, però els locals van aprofitar una falta antiesportiva assenyalada als taronges per empatar el partit i forçar la primera pròrroga. En el temps extra la igualtat va ser màxima, el Boet va disposar de la darrera possessió per emportar-se el triomf, però els mataronins van errar i es va haver de jugar una segona pròrroga.

En aquests darrers cinc minuts d’afegit, el Boet va imposar la seva amplitud de banqueta per aconseguir la victòria davant un Granollers esgotat i sense esma. La nota negativa del matx va ser la lesió del base mataroní Carles Canals que va caure lesionat al tercer quart i ja no va participar més. En definitiva, onzena victòria del Boet que es manté en segona posició, empatat a punts amb el Barberà i a tres victòries del líder que continua sent, una setmana més, El Masnou.