Diumenge derbi vibrant al Palau Josep Mora

El Platges de Mataró rep a les 18:30 hores la visita del Boet en un matx on veurem quina rebuda rep Marc Forcada de la seva antiga afició

Boet-mataro

Diumenge a les 18:30 hores el Palau Josep Mora acull el derbi mataroní de Copa Catalunya. Tant Platges de Mataró com Boet venen de perdre els seus partits i estan situats a la zona alta de la taula, per tant s’espera un partit igualat i vibrant. La temporada passada el Boet va guanyar els dos derbis.

El Boet que a priori surt com a favorit ve de perdre a casa davant el Vic, un dels equips de la zona baixa, després de proclamar-se campió de la Copa Federació. El Platges per la seva part ve de perdre a la pista del segon classificat, el Barberà, i comptarà amb la presència de David Viñas, el darrer fitxatge de l'entitat groga que en els dos partits que ha jugat ha mostrat molt bones maneres i ha demostrat que serà un jugador molt important per al seu nou equip.

Un dels al·licients del partit serà la tornada de Marc Forcada al Palau Josep Mora, després de marxar per la porta del darrera i amb polèmica es retrobarà amb la seva antiga afició vestint els colors de l'etern rival.

Recordem que la temporada passada tots dos derbis, tant el del Palau Josep Mora (72-75), com el de l'Eusebi Millan (91-84) se'ls va emportar l'equip taronja.