Victòria treballada del Platges de Mataró

Triomf sofert del conjunt mataroní que va patir més de l’esperat per superar el cuer de la categoria

BA Masc-natació Sabadell

El sènior masculí del Platges de Mataró va tancar el 2014 guanyant a casa 86-77 el Natació Sabadell, el cuer de la categoria. Tot i el resultat final, els grocs van haver de treballar de valent per superar els sabadellencs que al descans anaven guanyant de quatre punts.
Durant la primera part els visitants van ser els que van imposar el ritme de joc davant un Platges que jugava a estones i que al final de la primera part perdia 34-38.

A la represa el conjunt va reaccionar i amb un parcial de 30-21 en el tercer període van capgirar el marcador i van arribar al darrer quart guanyant de cinc (64-59). Amb un inici de quart fulminant, els grocs van trencar el partit i van encarrilar la vuitena victòria de la temporada davant un Natació Sabadell que va acabar claudicant.

Debut de David Viñas

En aquest partit va debutar amb el Platges de Mataró David Viñas, recent fitxatge de l’entitat groga que va contribuir a la victòria del seu nou equip. Viñas és un jugador de 32 anys que pot jugar a qualsevol posició exterior i que ha d’aportar experiència al jove conjunt mataroní. David Viñas es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona i després ha jugat a LEB Plata i Lliga EBA amb equips com Monzón, Valls, Peñas Huesca, Bàsquet Muro de Mallorca, Granollers i ADT Torreforta.

David Viñas

Triomf del femení

El femení del Platges també va acabar aquest 2014 amb victòria després d’imposar-se a casa 57-54 al Lleida. Les mataronines van haver de patir més de l’esperat per superar el cuer de la categoria i acabar l’any en cinquena posició, plaça que dóna accés a jugar la fase d’ascens.