El Platges guanya el derbi davant l’Argentona

El conjunt groc es va emportar un matx trepidant que no es va resoldre fins als darrers instants

ba mataro masc

El sènior masculí del Platges de Mataró va sumar la setena victòria de la temporada després de guanyar el derbi a la pista de l’Argentona 62-67. Els grocs es van emportar el triomf en un partit trepidant i amb moltes alternatives en el marcador que no es va resoldre fins als darrers minuts.

El primer quart va ser força igualat i va acabar 18-15 a favor dels argentonins. En el segon període els locals van continuar manant en el marcador i portant el pes del partit davant un Platges molt erràtic de cara a cistella que va marxar al descans set punts per sota (34-27).

A la represa la dinàmica va canviar i el conjunt mataroní, amb un parcial de 0-10, va capgirar el marcador (34-37). Els argentonins, que només van anotar tres punts en tot el tercer quart, arribaven al darrer quart cinc punts per sota, davant un Platges que semblava que havia trobat la manera de fer mal a la defensa local.

Però a l’inici del darrer quart el matx va tornar a fer un gir inesperat i després d’uns minuts de tempteig els locals, amb un parcial de 10-0, van capgirar la situació posant-se cinc punts a dalt (53-48). Però la reacció mataronina no es va fer esperar i gràcies als punts d’Ariño, Mañés i Romero, el Platges, amb un parcial de  9 a 19 en els darrers cinc minuts, va aconseguir la victòria.

CB ARGENTONA - PLATGES MATARÓ 62-67

ARGENTONA: Martínez (2), Solans (11), Vives (2), Pou (9), Gómez (11) cinc inicial; Martorell, Seidi (20), Lozano, Casabella (5), A. Martínez (2).
PLATGES: Sergi Ventura (8), Nacho Ariño (18), David Romero (13), Ferran Tardio (4), Marc Coll cinc inicial; Jordi Serra, Sergi Puig (1), Rafa Prats (5), Ibe Oji (3), Èric Mañés (13), Pol Cuixart (2).
MARCADOR: 18-15, 34-27, 37-42, 62-67.