L’Auto Net&Oil Boet guanya i manté el pols amb el líder

Els mataronins van guanyar 83-74 al Castellar i continuen segons a una victòria del Masnou que és el primer classificat i pròxim rival dels taronges

Ba boet

Nova victòria de l’Auto Net&Oil Boet Mataró que va superar 83-74 el CB Castellar, un dels cuers de la categoria i acaba l’any invicte com a local. Els mataronins no van defallir i van superar el darrer escull abans d’enfrontar-se aquest dissabte al líder de la categoria, El Masnou, que arriba al matx amb només una victòria més que el conjunt entrenat per Alberto Peña.

Els mataronins van sortir molt endollats i van endossar un parcial de 10-0 al Castellar en els primers minuts de joc. Els vallesans van anar reaccionat i retallant diferències en el marcador. Però en els darrers minuts de la primera part el Boet va tornar a posar la directa i va marxar al descans guanyant de 17 punts.

Ba boet

A la represa, els visitants, gràcies a una defensa molt agressiva, van frenar l’atac mataroní i es van acostar en el marcador fent que s’arribés als darrers minuts de joc amb el partit obert. Però com havia passat a la primera part, els locals van tornar a jugar uns bons minuts finals i amb  tres cistelles consecutives van sentenciar el matx davant un combatiu CB Castellar que continua a la cua de la classificació.

BOET MATARÓ - CB CASTELLAR 83-74

BOET: Carles Canals (12), Marc Forcada (5), Joan Carceller (11), Sergi Homs (19), Albert Llanos (8) cinc inicial; Marc Hermoso (8), Marc Arnau (12), Marc Rubio (4), Joan Navarro, Quim Franch (4).