Cop d’autoritat de l’Auto Net&Oil Boet a Girona

Els mataronins van guanyar 73-76 a la pista del Ceset que estava invicte a casa i continuen segons a una victòria del líder

Boet-Sant Cugat

Gran victòria i gran partit de l’Auto Net&Oil Boet Mataró que va guanyar 73-76 a la pista del Ceset de Girona, un rival directe per les places que donen accés a jugar la fase d’ascens. Els taronges, conduits per un gran Carles Canals que va anotar 15 punts (5 triples), van aconseguir el triomf a una de les pistes més complicades de la categoria on encara ningú hi havia guanyat.

Després de dos primers quarts molt igualats, el conjunt mataroní va marxar al descans amb un avantatge mínim (39-40). Només començar la segona part dos triples mataronins van obrir un petit forat en el marcador. Però els locals no van abaixar els braços i van empatar el partit quan només restava un minut pel final. En els darrers instants dues bones defenses mataronines i un triple de Carles Canals van donar la vuitena victòria de la temporada d’un Boet que continua segon a només un triomf del líder que és, una setmana més, el Masnou.

ONE CESET - BOET MATARÓ 73-76

BOET: Marc Hermoso (11), Quim Franch (10), Carles Canals (15), Sergi Homs (11) i Albert Llanos (8) cinc inicial; Marc Arnau (2), Marc Forcada (10) i Joan Carceller (9). MARCADOR: 18-17, 39-40, 59-62, 73-76