Quarta victòria seguida de l’Auto Net&Oil

El Boet Mataró guanya 75-60 el Sant Cugat i és un dels tres equips que encapçala la classificació

Boet-Sant CugatQuarta victòria consecutiva de l’Auto Net&Oil Boet Mataró que va guanyar 75-60 el Sant Cugat, un dels rivals directes per jugar la fase d’ascens a Lliga EBA. Després d’aquest triomf, el conjunt taronja encapçala la classificació amb 6 victòries i 2 derrotes, juntament amb El Masnou i el Ceset de Girona.

Un cop més el Boet Mataró va demostrar que el pavelló Eusebi Millan és un fortí inexpugnable i va vèncer un dels aspirants al títol de lliga. Després que el partit fos un estira i arronsa en els tres primers quarts, un parcial de 10-0 dels mataronins a l’arrencada del quart període va encarrilar la sisena victòria de la temporada dels homes d’Alberto Peña. Sergi Homs amb 22 punts va ser el màxim anotador de l’equip mataroní que aquesta setmana té una sortida complicada a la pista del CB Artés.

Boet-Sant Cugat

AE BOET - SANT CUGAT 75-60

BOET: Carles Canals (6), Quim Franch (5), Marc Forcada (3), Marc Hermoso (14), Sergi Homs (22) cinc inicial; Marc Arnau, Marc Rubio (11), Joan Navarro (3), Albert Llanos (5), Joan Carceller (6).

Diumenge a les 17:30 hores l’AE Boet va fer la presentació de tots els seus equips d’aquesta temporada 2014-15.

Grup Boet