El Platges s’emporta el derbi maresmenc

El conjunt mataroní va sumar la primera victòria com a local després de superar 65-62 El Masnou

Mataro-El Masnou

El Platges de Mataró va aconseguir la primera victòria de la temporada al Palau Josep Mora, després de superar el Masnou 65-62. Els mataronins es van emportar el triomf amb un triple in extremis d’Eric Mañés que tornava a l’equip després d’estar fora diverses setmanes per lesió. Després d’aquest triomf, els grocs porten tres victòries i tres derrotes i abandonen la zona baixa de la taula.

La primera part va ser molt igualada, el Platges es va emportar el primer quart 19-16, en el segon quart la tònica va ser la mateixa i, tot que el Masnou ho va intentar, els locals van aguantar i van marxar al descans un punt per sobre (32-31). En el tercer període els grocs es va veure superats per un Masnou que amb un parcial d'11 a 2 va capgirar el marcador i agafava un avantatge de deus punts (43-53).

Però en el darrer quart el conjunt mataroní va fer un gran esforç i des de la defensa va anar reduint diferències i per empatar el partit a 62. A la darrera jugada, un triple d’Eric Mañés donava la primera victòria a casa d’un Platges que sembla que ha despertat i que donarà molta guerra.

PLATGES MATARÓ - EL MASNOU 65-62

PLATGES: Rafa Prats (3), Ibe Oji (4), David Romero (18), Marc Coll )2), Ferran Tardio cinc inicial; Conrad Varela (2), Jordi Serra, Sergi Ventura, Nacho Ariño (18), Eric Mañés (18).
MARCADOR: 19-16, 32-31, 43-53, 65-62