Arriba la primera victòria del Platges

El conjunt mataroní va guanyar 54-57 a la pista de la Salle Manresa

Mataro-ArtésEl sènior masculí del Platges de Mataró va aconseguir la primera victòria de la temporada, després de guanyar 54-57 a la pista de la Salle Manresa. Després d’una gran primera part del conjunt groc, que va va marxar al descans guanyant d’onze punts, a la segona part els locals van reaccionar i el Platges va haver de patir fins al final per sumar el primer triomf.

En el primer quart només va existir un equip i aquest va ser el Platges, els mataronins van fer una gran defensa i no es van deixar anotar dos punts als locals que al final del període perdien 2-12. En el segon quart el Platges va anar augmentant el seu avantatge fins als 16 punts, però els manresans van despertar al final de la primera part i van deixar el desavantatge en 11 punts (17-28).

A la represa el matx va canviar radicalment, els de casa van començar a anotar amb més facilitat, davant un Platges erràtic en el tir, i que veia com el seu avantatge s’anava reduint de mica en mica. Al final del tercer quart els grocs només guanyaven de tres punts (36-39). En el darrer període la igualtat va ser màxima, i tot i l’empenta dels manresans, l’equip entrenat per Joan González va aguantar els cops del rival i va mantenir els tres punts d’avantatge que li van donar la primera victòria del curs.

SALLE MANRESA - PLATGES 54-67

PLATGES: Nacho Ariño (8), David Romero (17), Ferran Tardio (10), Marc Coll (4), Jordi Serra cinc inicial; Sergi Puig, Sergi Ventura (4), Rafa Prats (4), Ibe Oji (6), Conrad Varela (4).
MARCADOR: 2-12, 17-28, 36-39, 54-57.