L'Auto Net & Oil Boet jugarà la fase d'ascens a Lliga EBA

Els mataronins van guanyar a la darrera jornada de lliga a la pista del Masnou 65-68 i continuen fent història

Boet MataróL’Auto Net & Oil Boet Mataró va guanyar a la darrera jornada de lliga 65-68 a la pista del Masnou i jugarà la fase d’ascens a Lliga EBA. Els taronges, que aquest és el primer any que juguen a Copa Catalunya, es van imposar en el derbi maresmenc i acaben quarts classificats. Ara els mataronins s’enfrontaran, a la primera ronda de la fase final, al Martorell, primer classificat de l’altre grup que, a més a més, tindrà el factor pista a favor.

El partit davant el Masnou va ser un matx molt igualat i intens entre dos equips que s’estaven jugant la possibilitat de jugar la fase d’ascens. El Boet Mataró amb un gran Carles Canals amb 23 punts, sempre va manar en el marcador, però va haver d’esperar fins al darrer segon per cantar victòria davant un equip local que va lluitar fins a l’últim alè. Al final el Boet, un equip que s’havia marcat l’objectiu de mantenir la categoria, jugarà la fase final, mentre que el Masnou, que era un dels grans favorits, n’ha quedat fora.

Els quatre equips que jugaran la fase d’ascens són: Sant Andreu Natzaret 1r, Salt 2n, Argentona 3r i Auto Net & Oil Boet Mataró 4t. Per baix: Prat i Sant Narcís han perdut la categoria, mentre que Terrassa, Sant Adrià, Minguella i Sant Fruitós jugaran la promoció de descens.  

MASNOU - AUTO NET & OIL BOET 65-68

BOET: Carles Canals (23), Joan Carceller (7), Joan Navarro (2), Marc Rubio (14), Marc Hermoso (8) cinc inicial; Victor Moran, Jaume Cuadrada (5), Jordi Belzunces, Quim Franch (3), Albert Llanos (6).
MARCADOR: 13-17, 29-36, 43-49, 65-68.