Platges de Mataró i Boet afronten la primera de les tres finals

Aquest cap de setmana els dos equips mataronins tenen sortides complicades

Mataro-MolletDesprés de l’aturada per la Setmana Santa, torna la Copa Catalunya amb dos desplaçaments complicats per als equips mataronins de la categoria. El Platges juga a la pista de l’Argentona, segon classificat, i el Boet Mataró juga a la pista del Mollet, un rival directe per la lluita per les fases d’ascens.

Quan només resten tres jornades per acabar la lliga regular, els dos equips de la ciutat no poden fallar, sobretot el Platges que s’està jugant la permanència i no jugar la promoció de descens. El Boet per la seva part, en el seu primer any a la categoria, ja té la permanència assegurada, i ara està en disposició de lluitar per jugar les fases d’ascens a EBA quan només resten tres jornades per acabar.

Derbi a la pista de l'Argentona

El Platges de Mataró, entrenat per Jordi Ventura, juga dissabte a les 18 hores el derbi maresmenc a la pista de l’Argentona, un conjunt que a les seves files té diversos jugadors amb passat groc. A la primera volta els mataronins ja es van imposar al Palau Josep Mora, en un partit que va servir de punt d’inflexió i que va iniciar la remuntada del conjunt mataroní a la classificació.

Els grocs ara estan una victòria per sobre dels llocs de promoció, per tant sumar una nova victòria al pavelló argentoní seria crucial per evitar jugar la promoció.  El Boet per la seva part visita dissabte a les 19:15 hores la pista del Mollet, un equip que té les mateixes victòries que els taronges i que des del primer dia han estat un dels aspirants per jugar els play-off d’ascens.   

28a Jornada 26 abril
Salt - MInguella
ARGETONA - PLATGES
Artés - Prat
ARENYS - Natzaret
Mollet - BOET
Vic - Sant Adrià
MASNOU - Vic
Terrassa - Sant Fruitós

El Platges femení juga a fora

El femení del Platges de Mataró, entrenat per Adrià Castejón, juga dissabte a les 19:30 hores a la pista del Draft Gramenet, en un partit on estarà en joc la segona plaça del grup. Si les mataronines s’emporten la victòria certificaran la permència a Copa Catalunya.