Sisè triomf consecutiu de l’Auto Net & Oil Boet Mataró

El conjunt mataroní guanya sense problemes 70-85 a la pista del Sant Narcís de Girona

Boet-MinguellaNova victòria del l’Auto Net & Oil Boet Mataró, ja en van sis de seguides, que aquest cap de setmana passat va guanyar 70-85 a la pista del Sant Narcís de Girona, el cuer de la categoria. Tot i jugar davant un dels equips de la cua, el conjunt taronja no es va confiar i es va prendre el matx molt seriosament, i és que els gironins en aquesta segona volta han millorat força i han sorprès a més d’un equip.

Després d’aquesta victòria, l’equip dirigit per Albert Peña és cinquè a la classificació, amb les mateixes victòries que el Mollet i el Vic que són tercer i quart respectivament i que ara mateix jugarien la fase d’ascens. Quan només resten cinc jornades per acabar la lliga, els mataronins ja tenen encarrilada la permanència i tenen moltes opcions de poder jugar la fase d’ascens, tot un èxit per a un equip que acaba de pujar a la categoria i que porta tota la segona volta amb una plaga de lesionats.

El pròxim dissabte dia 5 d’abril el conjunt mataroní rebrà a casa el líder de la categoria, el Sant Andreu Natzaret de Badalona que ve de perdre a la pista del Platges de Mataró. Aquest partit serà un termòmetre per mesurar les veritables opcions dels taronges per lluitar per les quatre primeres places.