Cinquena victòria consecutiva de l’Auto Net & Oil que continua somiant

El Boet Mataró supera 78-64 el Minguella i continua a només una victòria dels llocs de fase d’ascens

Boet-MinguellaL’Auto Net & Oil Boet Mataró va sumar la seva cinquena victòria consecutiva després de guanyar a casa 78-64 el Minguella de Badalona. Els mataronins s’allunyen de la promoció descens després de guanyar un rival directe i ara mateix estan a només una victòria dels quatre equips que lideren la classificació i que jugarien ara mateix la fase d’ascens.

Boet-Minguella

El partit va començar igualat i amb un ritme de joc molt elevat. El Boet practicava el seu joc habitual i els badalonins van intentar posar molta intensitat defensiva per robar pilotes i córrer al contraatac. De mica en mica l’equip taronja va imposar el seu estil i va marxar al descans 10 punts a dalt. A la segona part el matx va canviar radicalment, els mataronins van fer una gran arrencada de segona part i van arribar a guanyar de 28 punts. En el tram final amb el Boet desendollat defensivament els visitants van maquillar una mica el marcador i els mataronins van guanyar només per 14 punts de diferència (78-64).

El cap de setmana vinent el conjunt entrenat per Albert Peña juga a la pista del Sant Narcís de Girona, el cuer de la categoria, en un partit on el Boet Mataró intentarà sumar el sisè triomf consecutiu.