El Platges de Mataró no pot amb el Vic

El conjunt mataroní va caure clarament 85-61 davant un dels primers classificats de la categoria

Mataro-VicEl Platges de Mataró va perdre 85-61 a la pista del Vic, un dels equips capdavanters de la categoria que no va donar opcions al conjunt mataroní. Aquesta és la tercera derrota consecutiva fora de casa d’un Platges que a fora no se sembla gens a l’equip combatiu i intens en defensa que és quan juga al Palau Josep Mora. A més en aquesta ocasió, els grocs van estar molt desencertats en atac i van trobar a faltar els punts dels seus jugadors més determinants.

El matx va començar amb un Vic incommensurable que va endossar un parcial de 21-10 a l’equip mataroní. En el segon quart el Platges va intentar reaccionar, però els locals van continuar anotant amb molta facilitat i al descans ja guanyaven 42-25. Poc canviaria el partit a la segona part, el tècnic Jordi Ventura va anar canviant la defensa, però no hi va haver manera de frenar els locals, a més a l’altra cistella el Platges continuava erràtic i al final del tercer quart només havia anotat 38 punts. En el darrer període els osonencs van afluixar una mica en defensa i els mataronins ho van aprofitar per evitar una derrota encara més àmplia.

Després d’aquesta derrota el Platges de Mataró continua en llocs de promoció de descens, però a una victòria de la permanència, precisament si aquesta setmana s’hagués guanyat, l’equip hauria abandonat els llocs de promoció. Ara, aquesta setmana, l’equip rebrà al Palau Josep Mora la visita del Sant Andreu Natzaret de Badalona, el primer classificat.

CB VIC - PLATGES MATARÓ 85-61

PLATGES: Marc Col (12), Ferran Tardio (5), David Romero, Marc Forcada, Nacho Ariño (6) cinc inicial; Jordi Serra (3), Sergi Ventura (11), Guillem Garcia (6), Carles Gómez (8), Jordi Sanchez (10).

MARCADOR: 21-10, 42-25, 65-38, 85-61.