Victòria important del femení del Platges

El conjunt mataroní va superar 60-55 el Draft Gramenet, un dels equips que fins ara capitanejava el campionat

Mataro-Barna

Important victòria el femení del Platges de Mataró que va derrotar a casa 60-55 el Draft Gramenet, un dels equip que liderava la classificació fins a aquesta jornada. Amb aquest triomf l’equip entrenat per Adrià Castejón agafa una mica d’aire i s’allunya de les darreres posicions.

Les visitants van començar manant en el  marcador i controlant el matx, però el Platges va reaccionar i, gràcies a un triple de Teresa Gómez en el darrer atac el primer quart, va acabar amb empat a 15. En el segon període la igualtat va ser màxima i es va arribar al descans amb un ajustat 29-30 a favor de les de Santa Coloma.

La segona part va ser de clar color groc, però quan semblava que el matx estava encarrilat, un seguit de decisions arbitrals van donar ales al conjunt visitant que va entrar de nou en el partit. Però el Platges no es va posar nerviós i gràcies al domini del rebot i a una gran defensa, es va emportar el triomf.

PLATGES MATARÓ - DRAFT GRAMENET 60-55

PLATGES: Cristina López (10), Verónica Alonso (2), Teresa Gómez (15), Gianna Woods (15), Shannon Novosel (6) cinc inicial; Marta Garzas (3), Sara Rodriguez (5), Alejandra Ruiz, Marta Jou, Bree Green (8).
MARCADOR: 15-15, 29-30, 48-47, 60-55.