Remuntada i victòria de l’Auto Net & Oil Boet Mataró

El conjunt taronja va guanyar 80-84 a la pista del CB Prat

mataro-sant adriàL’Auto Net & Oil Boet Mataró va guanyar 80-84 amb molt més problemes dels esperats a la pista del Prat, un dels cuers de la categoria. Els mataronins van haver de remuntar en el darrer quart un desavantatge de 10 punts per sumar una nova victòria que els acosta a la zona alta de la taula i els allunya una mica més de la zona baixa.

El partit va començar amb els dos equips molt encertats de cara a cistella, però amb un Prat molt inspirat des de la línia de tres punts que agafava un petit avantatge de 5 punts que mantindria fins al descans.

A la represa els locals van seguir ampliant diferències i es van posar 10 punts a dalt al final del tercer període (72-62). Però en el darrer quart el Boet va reaccionar i amb un parcial de 8-22 va capgirar la situació i es va emportar el triomf.

CB PRAT - BOET MATARÓ 80-84

BOET: Quim Franch (10), Marc Rubio (24), Albert Llanos (8), David Rodríguez (12), Joan Carceller (13) cinc inicial; Jordi Belzunces, Joan Navarro (7), Carles Canals (10).
MARCADOR: 27-22, 49-44, 72-62, 80-84.