Victòria dels dos sèniors del Platges de Mataró

El conjunt mataroní guanya 78-65 el Minguella, un rival directe per la permanència i el femení supera 55-40 el Grup Barna

Mataró-MinguellaEl masculí del Platges de Mataró va aconseguir un triomf de vital importància per les seves opcions de permanència, després de superar 78-65 el Minguella de Badalona, un rival directe a qui els mataronins han atrapat a la classificació.

Mataró-Minguella

Després de l’aturada nadalenca, el conjunt groc entrenat per Jordi Ventura està passant pel seu millor moment de la temporada i ha guanyat 6 dels 8 partits disputats en aquest 2014. Una ratxa que ha servit perquè l’equip mataroní abandoni els darrers llocs de la taula i es trobi ara mateix a només a dues victòries de la quarta plaça. Ara la setmana vinent els mataronins visitaran la complicada pista del CB Artés, sisè classificat que només té una victòria més que els grocs.

Mataró-Minguella

CLASSIFICACIÓ: Natzaret 35; Salt i Mollet 34; Arenys i Argentona 33; Artés, BOET MATARÓ i Terrassa 32; Vic, Masnou, PLATGES MATARÓ i Minguella 31; Sant Adrià 29; Sant Fruitós i Prat 27; Sant Narcís 26.

El femení es retroba amb la victòria

Després de moltes setmanes sense guanyar, aquest diumenge el femení del Platges va retrobar-se amb la victòria després de superar el Grup Barna 55-40. D’aquesta manera el conjunt mataroní va sumar la primera victòria en aquesta segona fase del campionat de Copa Catalunya on els 8 equips que hi participen lluiten per evitar el descens.

Mataro-Barna

Amb aquest triomf davant les barcelonines, el Platges abandona la darrera posició i escala fins la sisena plaça amb un balanç de 5 victòries i 5 derrotes. Aquest dissabte a les 20 hores les grogues jugaran a la pista del Geieg de Girona, un equip que té els mateixos punts que l’equip entrenat per Adrià Castejón.

Mataro-Barna

CLASSIFICACIÓ: Gramenet 17; Terrassa 16; Bencriada, Geieg, Lleida, PLATGES, Reus Ploms 15; Grup Barna, Cornellà i Arenys 14.