L’Auto Net & OIl Boet perd el derbi maresmec

El conjunt taronja va perdre 80 a 67 a la pista de l’Arenys Bàsquet que continua segon

Mataró Boet

L’Auto Net & Oil Boet Mataró va començar l’any amb derrota després de perdre 80 a 67 el derbi maresmenc davant l’Arenys Bàsquet, un dels equips més potents de la categoria i un dels candidats a lluitar per l’ascens a Lliga EBA. Tot i aquesta derrota, els mataronins continuen en sisena posició a només tres victòries de líder, el Sant Andreu Natzaret de Badalona.

Els locals van decantar la partida en el primer quart amb parcial de 26 a 17, agafant un avantatge d’onze punts que després van saber administrar durant tot el partit. En el primer quart el Boet va perdre moltes pilotes i no va poder frenar la superioritat en el joc interior dels locals que ràpidament van carregar de faltes els pivots mataronins.

En el segon període el Boet va millorar en defensa, però va ser incapaç de retallar diferències i va marxar al descans perdent de dotze (44-32). A la segona part el conjunt mataroní ho va intentar, però va estar molt desencertat de cara a cistella, errant molts triples i tirs lliures. Massa concessions per a un equip experimentat com l’Arenys que, sense fer una exhibició, es va acabar emportant el partit amb comoditat.

ARENYS BÀSQUET - AUTO NET&OIL BOET MATARÓ 80-67

ARENYS: Sigal Benítez (15), Aritz Tomas (4), Carles Laguarda (2), Toure, Issac Gibert (14) cinc inicial; Artur Grau (4), Marc Arnau (7), Jose Cabrera (5), Omaru (16), Llorenç Mons (13).
BOET: Quim Franch (8), Carles Canals (16), David Rodríguez (2), Marc Hermoso (17), Juan Carlos Vaca (2) cinc inicial; Victor Moran (6), Jordi Belzunces (2), Albert Puig, Joan Navarro (4), Joan Carmona (8), Albert Llanos, Joan Carceller (2).
MARCADOR: 26-17, 44-32, 63-51, 80-67.