Victòria de prestigi de l’Auto Net & Oil Boet Mataró

El conjunt mataroní superar a casa a un dels aspirants a l’ascens

Basquet UEM-Pla d'en BoetNova victòria de l’Auto Net & Oil Boet Mataró que es va imposar 76 a 65 al CB Mollet, un clar aspirant per lluitar per l’ascens a Lliga EBA i que venia de guanyar e més de vint punts al líder. Però, un cop més, l’equip taronja va mostrar el seu bon moment de joc i va sumar un nou triomf (el vuitè en els darrers nou partits de lliga) que consolida els mataronins en els primers llocs de la classificació.

El Boet Mataró va fer un partit molt complet, amb un tercer i quart període de moments extraordinaris de joc amb una bona defensa de conjunt i dominant el control de partit (e nou amb la gran direcció de Carles Canals que va estar acompanyat del talent ofensiu de la resta dels seus companys. Joan Carceller amb 17 punts va ser el màxim anotador de l’Auto Net & Oil, tot i que hem de destacar també l’aportació de Canals, Rodríguez i Hermoso, tots tres amb 12 punts.

AUTO NET & OIL BOET - CB MOLLET 76-65

BOET: Carles Canals (12), Joan Carceller (17), Albert Llanos, David Rodríguez (12), Juan Carlos Vaca (8), Quim Franch (5), Joan Navarro (8), Albert Puig (2), Jordi Belzunces, Marc Hermoso (12).