L’Auto Net & Oil Boet Mataró continua imparable

El conjunt mataroní derrota 82-68 el Sant Narcís i suma la sisena victòria consecutiva

Mataro-El PRatNova victòria de l’Auto Net & Oil Boet Mataró que aquesta setmana va superar 82 a 68 el cuer de la categoria, el Sant Narcís de Girona. Després d'aquest triomf, el conjunt mataroní porta sis jornades seguides guanyant i ja és sisè a la classificació amb els mateixos números que el tercer classificat.

Tot i el resultat final, el Sant Narcís sempre va estar dintre del partit i no va ser fins als instants finals que els mataronins van poder donar l’estocada final i cantar victòria. Després dels 82 punts anotats aquesta setmana, el conjunt amb 734 punts és el segon millor atac de la lliga.

La victòria taronja va ser tota una festa del Boet, ja que abans de la disputa del matx es va celebrar la presentació oficial de tots els equips del club. Les grades van estar plenes i tota la família del club mataroní va gaudir amb la victòria del primer equip. Enguany l’AE Boet Mataró compte amb 22 equips i 260 esportistes que defensen la samarreta taronja d’un club que ja té 32 anys.

BOET MATARÓ - SANT NARCÍS 82-68

BOET: Carles Canals (8), David Rodríguez (18), Joan Carceller (12), Marc Hermoso (15), (15), Joan Navarro (8), Jordi Belzunces (2), Quim Franch (10), Charles Udom (2), Juan Carlos Vaca (4), Albert Llanos (3).