El Platges cau a la pista del líder

Una mala segona part i l’encert des de la línia de tres del Sant Andreu Natzaret condemna a l’equip mataroní que va acabar perdent per un clar 89-62

BasquetSetena derrota de la temporada del Platges de Mataró que aquesta vegada va perdre 89-62 a la pista del líder, el Sant Andreu Natzaret de Badalona. Després de deu jornades de lliga el conjunt mataroní només ha sumat 3 victòries i es troba situat a la part baixa de la taula.

El partit no va començar gaire bé i els locals, gràcies a l’encert en el tir exterior, van agafar petits avantatges. El primer quart va acabar amb un 19 a 12 a favor dels badalonins. En el segon quart, amb l’entrada a la pista de Paco Hernàndez, el Platges va reaccionar i va donar la volta a la situació marxant al descans tres punts a dalt (32-35).

Després del gran segon quart dels mataronins, el partit estava obert, però per poca estona, ja que el Natzaret a base de triples (10 de 12 a la segona part) va trencar el partit i no va donar opcions a l’equip entrenat per Jordi Ventura.

Aquesta setmana el Platges rep la visita del CN Terrassa, un equip que té dues victòries més i a qui s’haurà de derrotar per començar la remuntada i escalar posicions a la classificació.

SANT ANDREU NATZARET - PLATGES MATARÓ 89-62