Quarta victòria seguida de l’Auto Net & Oil Boet Mataró

El conjunt mataroní guanya amb solvència el CB Prat 79 a 49

Mataro-El PRat

Quarta victòria consecutiva Auto Net & Oil Boet Mataró que aquesta setmana va derrotar amb facilitat el CB Prat 79 a 49. Tot i patir la baixa d’alguns dels homes importants de l’equip, el conjunt taronja va fer un gran partit i va vèncer a un dels equips de la part alta de la taula. Després d’aquest triomf, els mataronins porten 4 victòries i 4 derrotes i ja ocupen la novena posició.

Mataro-El PRat

Aquesta setmana hem de destacar l’aportació ofensiva de David Rodríguez i Marc Hermoso amb 17 i 16 punts respectivament. Joan Navarro amb 15 punts i el base Carles Canals amb 12 punts i 13 assistències també van estar a un gran nivell. Esmentar que en aquesta vuitena jornada de lliga va debutar Charles Udom, un dels fitxatges estrella del conjunt mataroní per afrontar aquest debut a Copa Catalunya i que fins ara havia estat lesionat.

AUTO NET & OIL BOET - CB PRAT 79-49

BOET: Carles Canals (12), David Rodríguez (17), Joan Carceller (5), Marc Hermoso (16), Quim Franch (5) cinc inicial; Victor Moran (2), Jaume Cuadrada, Albert Puig, Joan Navarro (15), Charles Udom (4), Albert Llanos (3).