Tercera victòria consecutiva de l’Auto Net & Oil Boet

El conjunt mataroní va guanyar 64 a 77 a la pista del Sant Adrià, un rival directe per la permanència

Mataró Boet

L’Auto Net & Oil Boet Mataró està en ratxa i aquesta setmana va sumar la tercera victòria consecutiva a la pista del Sant Adrià 64 a 77. Els mataronins, que els hi va costar arrencar, estan demostrant que quan juguen al seu nivell poden ser un equip temible que pot competir i guanyar a qualsevol equip de Copa Catalunya. Després d’aquest triomf el conjunt mataroní deixa la cua de la classificació.

El partit va començar molt bé pel conjunt mataroní que al minut 5’ de joc ja guanyava 8 a 15. Però ràpidament els de casa van reaccionar i van acabar el quart tres punts a dalt (23-20). En el segon període la igualtat va ser màxima i es va arribar al descans amb un ajustat 36 a 33 que ho deixava tot obert.

En el tercer període el Boet, gràcies a un Marc Hermoso extraordinari autor de 26 punts, va posar la directa i, amb un parcial de 17 a 0, va marxar en el marcador (43 a 57). En els darrers instants del tercer quart els locals van reaccionar i van escurçar la diferència fins als 10 punts (49-59). Ja en l’últim quart el Boet va continuar anotant amb facilitat davant un Sant Adrià que no va poder contrarestar la superioritat del conjunt mataroní que va acabar guanyant amb comoditat 64 a 77.

SANT ADRIÀ - AUTO NET & OIL BOET 64-77

BOET: Carles Canals (14), Albert Llanos (10), Marc Hermoso (26), Jaume Cuadrada (2), Quim Franch (13) cinc inicial; Jordi Belzunces, Joan Navarro (10), Juan Carlos Vaca (2).
MARCADOR: 23-20, 36-33, 49-59, 64-77