Segona victòria de l’Auto Net & Oil Boet Mataró

El conjunt mataroní derrota a casa 88 a 83 al Sant Fruitós

Mataró Boet

Segona victòria consecutiva de l’Auto Net & Oil Boet Mataró que va superar a casa al Sant Fruitós 88 a 83. Triomf important del conjunt taronja davant un rival directe per la permanència. Malgrat això els mataronins continuen situats a la part baixa de la classificació. Ara aquest cap de setmana el Boet visitarà la pista del Sant Adrià, un equip que té les mateixes victòries que el conjunt entrenat per Alberto Peña que si guanya abandonarà els llocs de descens.

Després d’aconseguir la primera victòria de la temporada fora de casa, el pavelló Eusebi Millan es va omplir per veure guanyar el seu equip el primer partit a casa. I la veritat és que l’equip no va decepcionar i des del primer minut va anar a per la victòria. El Boet va dominar els primers compassos de partit i al final del segon quart  l’equip taronja ja guanyava de 16 punts.

Mataró Boet

En el tercer període, els mataronins van continuar manant amb autoritat en el marcador i s’arribava al darrer quart amb el partit controlat i el triomf encarrilat. Però en els darrers minuts de joc, tres faltes antiesportives senyalades en contra del Boet van donar oxígen als visitants que es van acostar en el marcador perillosament. Tot i això, en els darrers atacs el Boet no es va precipitar i amb serenitat i talent va acabar guanyant el matx 88 a 83.

AUTO NET & OIL BOET - SANT FRUITÓS 88-83

BOET: Carles Canals (19), Joan Carceller (21), Quim Franch (6), David Rodríguez (14), Marc Hermoso (11) cinc inicial; Victor Moran (2), Jordi Belzunces (4), Albert Puig, Joan Navarro (5), Juan Catlos Vaca (3), Albert Llanos (3).