Primera victòria del Platges al Palau

El conjunt mataroní guanya 62 a 59 al CB Salt, un dels equips més forts de la categoria

Basquet

A la tercera ha estat la vençuda. Després de perdre els dos primers partits de lliga a casa, aquest diumenge el Platges de Mataró ha sumat la primera victòria de la temporada com a local, després de superar 62 a 59 al CB Salt. Després de cinc jornades de lliga i de derrotar a un dels favorits de la categoria, el conjunt groc té un balanç positiu de tres victòries i dues derrotes que el situen a la part alta de la taula.

Basquet

L’equip entrenat per Jordi Ventura va sortir molt concentrat i amb ganes d’agradar al seu públic, davant un dels equips més potents de Copa Catalunya. La valentia local va tenir premi i al final del primer quart els mataronins guanyaven 19 a 12. En el segon període el Platges va mantenir els set punts d’avantatge i va marxar al descans guanyant 33 a 26.

Basquet

A la represa els gironins van reaccionar i amb una gran defensa van capgirar el marcador, arribant al darrer quart amb tres punts d’avantatge (44-47). Els darrers deu minuts de joc van ser una lluita constant amb moltes alternances en el marcador que al final es va decantar a favor del conjunt mataroní.

PLATGES MATARÓ - CB SALT 62-59

PLATGES: Rafa Prats (8), Nacho Ariño (17), Marc Forcada (8), Jordi Serra (1), Carles Gómez (8) cinc inicial; David Romero (2), Sergi Ventura (6), Marc Coll (8), Jordi Sánchez (4).

MARCADOR: 19-12, 33-26, 44-47, 62-59