El Boet continua sense conèixer la victòria

L’Auto Net & Oil perd 70 a 71 davant el CN Terrassa i després de quatre jornades de lliga encara no coneix la victòria

Pla d'en Boet

Després de quatre jornades de Copa Catalunya l’Auto Net & Oil Boet Mataró encara no coneix la victòria. Aquesta setmana l’equip va perdre 70 a 71 a casa davant el CN Terrassa, un rival directe per la permanència.

El matx va estar molt igualat en tot moment i no es va decidir fins al final quan els visitants van estar una mica més encertats que els mataronins. El Boet va fer un bon partit en línies generals, dominant el rebot i amb un alt encert de tirs lliures i de dos, però una setmana més l’equip va abusar del tir de tres anotant 7 triples de 23 intents.  

Els mataronins gràcies als punts de Carceller (16), Hermoso (11) i Canals (11) van arribar al tram final amb opcions de sumar la primera victòria, però la sort no va acompanyar al Boet en el tram final del partit i els egarencs es van emportar la victòria.

BOET MATARÓ - CN TERRASSA 70-71

BOET: Carles Canals (11), David Rodríguez (8), Joan Carceller (16), Jordi Belzunces, Albert Llanos (6) cinc incial; Juan Carlos Vaca (7) i Marc Hermoso (11), Joan Navarro (6), Quim Franch (5).

MARCADOR: 22-14, 29-31, 37-51, 70-71.