El Platges a fora està millor que a casa

Al Prat de Llobregat suma la segona victòria de la temporada després de guanyar amb solvència per 16 punts de diferència

BA M Mataró-Masnou

Segon partit fora de casa i segona victòria del masculí del Platges de Mataró que va derrotar 59 a 75 al CB Prat. Tot al contrari del que passa al Palau Josep Mora on fins ara l’equip groc ha perdut els dos partits que ha disputat.

Després d’uns primers cinc minuts inicials molt igualats, el Platges va posar la directa i va agafar un petit avantatge de quatre punts. Diferència que aniria creixent al llarg del segon quart fins arribar als 16 punts d’avantatge amb els que va marxar el conjunt mataroní al descans (32-48).

A la represa els locals van fer una tímida reacció, però el conjunt groc, dirigit per Jordi Ventura, va fer un matx molt seriós en defensa i no va donar opcions de remuntar als de casa. El Platges amb els punts d’Ariño (21), Romero (16) i Forcada (15) va controlar sempre la situació i va acabar guanyant amb comoditat 59-75.

CB PRAT - PLATGES MATARÓ 59-75

PLATGES: Rafa Prats (2), Nacho Ariño (21), Marc Forcada (16), Ferran Tardio (2), Carles Gómez (6) cinc inicial; Jordi Serra (2), Sergi Ventura, David Romero (16), Jordi Sánchez (11).
MARCADOR: 13-17, 32-48, 50-62, 59-75.