Tercera derrota consecutiva de l’Auto Net Oil Boet Mataró

El conjunt mataroní perd 83 a 58 a Vic i després de tres jornades de lliga encara no coneix la victòria

Pla d'en Boet

Tercer partit i tercera derrota de l’Auto Net Oil Boet Mataró que li està costant adaptar-se a Copa Catalunya. Els taronges aquest cop van perdre a la pista del Vic, un equip amb molta més experiència a la categoria que els mataronins, que va acabar amb solvència 83 a 58.

Una setmana més el Boet va notar en excés el mal percentatge des de la línia de tres, anotant només 3 triples de 17 intents. En la faceta rebotejadora els mataronins tampoc van estar molt encertats, ja que van capturar 29 rebots, 22 menys que els locals que en van capturar 47, 21 d’ells en atac.

Tot i això el partit va està obert fins al descans, ja que tot i no estar gens bé en atac, el Boet en aquest punt del partit estava només 10 punts per sota (40-30). Però en el tercer quart el matx va quedar vist per a sentència després del parcial de 32 a 4 favorable als de casa. Ja en el darrer període, el Boet Mataró va millorar en atac i amb el Vic ja una mica relaxat va maquillar el resultat final.

CB VIC - AUTO NET OIL BOET MATARÓ 83-58

BOET: David Rodríguez (7), Joan Carceller (13), Joaquim Franch (7), Joan Navarro (4), Jordi Belzunces cinc inicial; Victor Moran (2), Jaume Cuadrada, Marc Hermoso (4), Albert Puig (6), Juan Carlos Vaca (7), Albert Llanos (8).
MARCADOR: 22-12, 40-30, 72-34, 83-58.