El Platges perd el derbi maresmenc

Segona derrota com a local del conjunt mataroní que perd 61 a 72 davant el Masnou

BA M Mataró-MasnouSegon partit a casa del Platges de Mataró i segona derrota, aquest cop en el derbi maresmenc, davant un Masnou que va demostrar que serà un dels equips a tenir en compte aquesta temporada. Després de guanyar a Sant Adrià la setmana anterior, el conjunt mataroní esperava sumar la segona victòria del campionat, però el parcial de 8 a 20 encaixat en el tercer quart va acabar de deixar sense opcions a un Platges que va lluitar fins al final.

BA M Mataró-Masnou

El primer quart va ser força igualat i el conjunt mataroní va plantar cara a un Masnou que aquest any vol lluitar per jugar la fase d’ascens a Lliga EBA. Al final del primer període els mataronins guanyaven 17 a 16. En el segon quart els visitants van estar més encertats de cara a cistella i van capgirar el marcador marxant al descans guanyant 30 a 35.

El tercer quart va marcar el desenllaç final del matx, el Platges de Mataró va estar molt erràtic en el tir i només va ser capaç d’anotar vuit punts. Aquest fet el va aprofitar a la perfecció el Masnou per encarrilar el triomf i arribar al darrer període amb 17 punts d’avantatge (38-55). En els darrers deu minuts el conjunt groc ho va intentar, però els masnovins van fer valer el seu major grau d’experiència per acabar-se emportant la victòria 61-72.

PLATGES MATARÓ - MASNOU 61-72

PLATGES: Sergi Ventura (8), Nacho Ariño (10), David Romero (4), Marc Forcada (20), Jordi Sanchez (9) cinc inicial; Jordi Serra, Rafa Prats (5), Carles Gómez, Ferran Tardio, Marc Coll (5).                                                                                                     MARCADOR: 17-16; 30-35, 38-55, 61-72