Primera victòria del Platges de Jordi Ventura

El conjunt mataroní dóna tota una exhibició de joc i guanya 63 a 86 al Sant Adrià

 

Mataró-Castellbisbal

El Platges de Mataró de Jordi Ventura va sumar la primera victòria de la temporada després de guanyar 63 a 86 a la pista del Sant Adrià. Un triomf que ha de servir per donar moral i confiança a l’equip mataroní que ara s’haurà d’enfrontar amb dos dels equips més potents de la categoria, aquesta setmana a casa amb el Masnou i la setmana vinent a la sempre complicada pista del CB Salt.

Els mataronins, després de començar la lliga perdent a casa amb l’Arenys, van sortir molt concentrats i ben aviat es van posar per davant en el marcador. Al final del primer període el Platges ja guanyava 10 a 18. En el segon quart el Platges va continuar eixamplant diferències fins al 23-45 amb el que es va arribar al descans.

A la represa els grocs van continuar manant amb autoritat i no van donar cap opció a l’equip local. El conjunt mataroní va basar el seu triomf amb una gran defensa i en ràpides transicions en atac que van superar a un Sant Adrià que tampoc va trobar manera de frenar el joc interior mataroní. Al final victòria 63 a 86 d’un Platges de Mataró que aquesta setmana espera sumar el seu primer triomf com a local.

SANT ADRIÀ - PLATGES MATARÓ 63-86

PLATGES: Nacho Ariño (20), Marc Forcada (7), Marc Traver (4), Jordi Sánchez (13), Carles Gómez (10) cinc inicial; Jordi Serra, Sergi Ventura (11), Martí Estrada (3), David Romero (10), Ferran Tardio (1), Marc Coll (7).
MARCADOR: 10-18, 25-43, 42-62, 63-86.