L’AE Boet Mataró s’estrena amb derrota a Copa Catalunya

El conjunt mataroní va perdre el primer partit de lliga 84 a 49 davant un Salt que es va mostrar molt superior

Salt - AE BoetMal debut a Copa Catalunya de l’Auto Net&oil AE  Boet Mataró que va perdre 84 a 49 a la pista del Salt i que va veure com als tres minuts de joc es lesionava el seu base titular Carles Canals.

La lesió del director de joc taronja va ser un mal presagi, els mataronins estaven molt nerviosos i al davant tenien un dels millors equips de la temporada passada que no va tenir pietat del Boet. Al final del primer quart els gironins ja guanyaven 27 a 12.

En el segon quart l’equip entrenat per Alberto Peña va millorar en defensa, però en atac els mataronins van continuar estant molt espesos i no van poder retallar diferències (38-22). A la represa l’AE Boet no va abaixar els braços i ho va continuar intentant fins al final amb variants defensives i una bona actitud, però el Salt es va mostrar molt superior en tots els aspectes i no va donar opcions.

Al final derrota clara del conjunt mataroní que aquest dissabte rebrà a les 19:15 hores la visita de l’Artés, en un partit en el qual, des del club es fa una crida a l’afició perquè ompli les grades del pavelló Eusebi Millan i ajudi l’equip a sumar la seva primera victòria.

CB SALT - AUTO NET&OIL AE BOET MATARÓ 84-49

BOET: Carles Canals (2), Joan Navarro (5), Albert Llanos (2), Joaquim Franch (4), Joan Carceller (6) cinc inicial; Victor Moran (3), Jaume Cuadrada (2), Marc Hermoso (7), Jordi Belzunces (1), Juan Carlos Vaca (1), David Rodríguez (15).          MARCADOR: 27-12; 38-22; 65-36, 84-49.