L’activitat no s’atura aquest estiu a l’AE Boet Mataró

El club de bàsquet mataroní organitza dos Campus per aquests dies de vacances

Campus AE BOETL’activitat al club de bàsquet AE Boet  Mataró no s’atura aquest estiu i el club ha organitzat diverses activitat pels mesos d’estiu.Com cada any el club mataroní organitza el seu Campus d’Estiu, el Campus serà de matins i anirà del 25 de juny al 19 de juliol. A banda de jugar a bàsquet els nens i nenes participants realitzaran altres activitats com arts plàstiques, gim­canes, jocs de cooperació o xeringades.

El preu del Campus d’Estiu és de 195 euros, i amb aquest preu tots els nens i nenes rebran l’esmorzar diàriament i dues samarretes commemoratives del Campus. L’AE Boet ofereix la possibilitat d’abonar el preu del campus en tres pagaments de 65 euros.

Campus de Tecnificació
A banda del Campus d’Estiu, l’AE Boet ofereix del dia 1 de juliol al 19 de juliol un Campus de Tecnificació per a tots aquells jugadors i jugadores que vulguin millorar les seves qualitats individuals.

Aquest campus està patrocinat per la marca esportiva Spalding i es farà de dilluns a divendres de 18:30 a 20 hores. El preu d’aquest campus de tecnificació és de 90 euros i tots els participants rebran una beguda energètica diària i una samarreta del campus.

Torneig 3x3

A banda dels Campus, l’AE Boet organitza el proper 29 de juny un torneig 3x3. El preu per participar és de 30 euros per equip i el guanyador de la categoria sènior s’emportarà un premi de 150 euros. Les inscripcions al campus i al torneig es poden fer a la web del club aeboetmataro.com o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.