El júnior femení del Platges juga la final Estatal contra el Gran Canaria

Les mataronines van superar 45 a 70 al al Rivas Ecopolis de Madrid

junior uemEl júnior femení del Platges de Mataró ja és a la gran final de del Campionat d’Espanya que s'està jugant a Saragossa. Les noies de la UE Mataró ho van aconseguir després de superar el Rivas Ecopolis de Madrid en semifinals (45-70) en un gran partit de les grogues.

El tècnic del Mataró, Cèsar Aneas va afirmar en acabar les semifinals que no preveien un triomf tan clar. "Esperàvem un partit molt més complicat però crec que tot l'encert exterior que no vam tenir en el partit de quarts l'hem tingut avui. Aquesta és la nostra senya d'identitat: estar fortes al darrera, poder córrer i el tir exterior. Estem molt contents perquè estem en una final després d'un partit en el que en la segona meitat gairebé no hem patit”.

Volen donar la campanada

L'entrenador del Platges també valorava, en declaracions per la web de la FEB, la final d'avui dissabte: “El Sant Adrià ens ha ensenyat el camí. Nosaltres fa dos anys també vam estar a punt de guanyar-les. Plantejarem la final a guanyar-la, evidentment sabem que el potencial que té el Gran Canaria però intentarem donar la campanada”.

La final estatal es juga aquest dissabte a les 13 hores contra el gran favorit per emportar-se de nou el títol, el Gran Canària, que va derrotar el Sant Adrià en semifinals per un ajustat 61 a 57.

El conjunt mataroní entrenat per Cèsar Aneas està fent un magnífic torneig i ha guanyat fins ara tots els partits que ha disputat, a la primera fase va superar 28-90 el Marbella, 37-120 el Selaya i 55-90 el León. A vuitens de final les mataronines van superar 54-82 l'Stadium Casablanca de Saragossa, i en quarts de final el Ros Casares de València 32 a 48.